Google presenta el Chrome Web Store

Ahir a la tarda Google va fer una keynote per presentar unes quantes novetats relacionades amb el seu navegador i (futur) Sistema Operatiu: Google Chrome i Google Chrome OS.

Entre les novetats que han presentat, m’agradaria destacar el Chrome Web Store, una evolució del directori d’extensions “típic” que té Mozilla, Safari o Chrome.

Chrome Web Store - Apps, Extensions and Themes

Continua la lectura de Google presenta el Chrome Web Store

iPad, una revolució d’Apple de 10″

Ahir Apple va presentar l’iPad, un revolucionari gadget de 10″ amb pantalla tàctil. Vindria a ser una barreja entre eBook i un netbook de gama molt alta.

iPad Mail

Per fer una comparació ràpida, podríem dir que és un iPhone molt gran. Això si, el seu disseny és impressionant! Té un gruix de 13 mm i pesa al voltant dels 700 g i és una mica més petit que un A4.

Continua la lectura de iPad, una revolució d’Apple de 10″

Apple renova la seva gamma de MacBook’s i presenta un nou iPhone

Ahir, a les 7 de la tarda hora peninsular Apple va fer una de les seves famoses Keynotes de més de dues hores. Des del Bloc d’Apple en Català en vam fer el seguiment el Miquel, el MacBixo i jo.

Van parlar bàsicament de 3 temes:

  1. MacBook Pro
  2. Snow Leopard, la nova versió del Mac OS X.
  3. iPhone 3G S

Continua la lectura de Apple renova la seva gamma de MacBook’s i presenta un nou iPhone

iLife ’09 & iWork ’09

Ahir a la tarda Apple va fer una nova keynote a la Macworld ’09. Aquesta vegada no han presentat cap element de hardware nou, si exceptuem el MacBook Pro de 17″, que encara no l’havien actualitzat, però ja era d’esperar que ho fessin ara.

Aquesta vegada les actualitzacions s’han centrat en les noves versions de les suites d’Apple: iLife i iWork. Faré un petit resum de les novetats que tenen.

iLife ’09

iLife '09
Les novetats més destacables, si més no per mi, són les que s’han fet al nou iPhoto. En aquesta nova versió s’ha afegit detecció facial, cosa que permet agrupar les fotos no només per esdeveniments com fins ara, sino també per persones com ho fa el Picasa. Tot el que s’etiqueti es podrà pujar al facebook i permetrà tenir-ho sincronitzat, de forma que si surt alguna persona que tens com a contacte en el facebook, si es puja aquesta foto allà, automàticament tindrà l’etiqueta assignada (Genial!).

Continua la lectura de iLife ’09 & iWork ’09

280 Slides: Keynote en línia

Pels qui no ho sapigueu, Keynote és el millor programa per fer presentacions que hi ha al mercat actualment. Potser us sembla una mica agosarada aquesta afirmació, però només cal fer una presentació amb Keynote per veure que és molt (molt) superior al PowerPoint de Microsoft.

Doncs bé, feta aquesta petita introducció, us parlaré de 280 Slides, una aplicació en línia que simula a la perfecció el Keynote.
Continua la lectura de 280 Slides: Keynote en línia

Nous iPod nano

Ahir es va presentar la nova versió dels iPod nano, la 4ta generació.

Clarament és el que més m’agrada de tots, tant l’aspecte del software que porta com l’aspecte extern així curvat i metalitzat, molt millor que la versió anterior, que no tenies per on agafar-lo…

Està en 8 i 16 GB i val 139€ i 189€. Com que segur que les especificacions les sentireu a molts llocs, us deixo l’anunci, que també m’ha encantat!

PD: Si algú en sap la cantant que m’ho digui sisplau! :-P

WWDC08

Doncs si, tots els rumors eren certs. Ahir es va presentar al Moscone Center de San Francisco la nova versió de l’iPhone, l’iPhone 3G que es sortirà a la venda d’aquí un mes, l’11 de Juliol, a les tendes de Movistar.

Les novetats de hardware que incorpora no són gaires, però prou destacables. Tal i com indica el nom, ara tindrà 3G per la qual cosa la velocitat de connexió serà increïble. També li han incorporat GPS que suposo que s’utilitzarà amb l’aplicació de Google Maps. La bateria també s’ha vist augmentada i ara arriba fins a unes 300 hores d’espera. La pantalla continua sent la mateixa i ara les capacitats són de 8 i 16 GB. El disseny exterior l’han canviat i ara el darrere es de plàstic i es pot escollir entre blanc i negre.

Continua la lectura de WWDC08