Google és una joguina

Google és una joguina. Per ser mes concret, Google és una joguina molt cara i molt, molt, guapa. Però segueix sent una joguina. Només cal mirar el seu logo, amb tants colors, molt similar a l’estètica LEGO.

Google lego

Abans de seguir, m’agradaria fer notar que no tot el que fa Google és una joguina: hi ha eines molt potents. Alguns exemples són el cercador, Google AdWords (que és del què viuen), Gmail i Google Calendar, totes elles molt bones i molt potents. Ah, i no ens oblidem de Google Chrome, el millor navegador que hi ha al mercat ara mateix.

Continua llegint «Google és una joguina»

De compres: Penjador de Lego

Feia molt que no proposava cap producte per anar De Compres, però la Laura m’ha ensenyat aquest penjador de Lego i he pensat que podia ser un bon Regal de Nadal.

El pack conté 3 penjadors amb tres personatges de Lego (Bomber, Obrer i Policia), poden aguantar fins a 5Kg i val 19,95€. Una llàstima que es vegin els cargols per fixar-lo a la paret.

8-Bit Trip

Avui torno a posar un altre vídeo de Stop Motion i, curiosament, també està fet amb Lego tot i que aquest està bastant millor que l’últim que vaig posar del Falcó Mil·lenàri de Lego.

Sens dubte, el vídeo és un homenatge als videojocs de 8 bits amb la seva típica música electrònica. El vídeo va comportar unes 1500 hores de feina.

Vist mitjançant els compartits del @punkomatik a Pixel y Dixel.

De compres: Penja Clauers de LEGO

Per acabar la primera tongada de la serie “De compres” ho faré de amb un altre article de Lego: Un Penja clauers (no se quin altre nom donar-li) de LEGO: LEGO Key Rack.

Penja Clauers Lego

El vaig descobrir fa temps i ja va agradar molt. La idea és molt senzilla: els clauers són les clàssiques peces de Lego. A la paret es penja una planxa de 21 x 15 cm amb una base de lego per poder-hi penjar els clauers. El penja clauers, amb dos clauers té un preu de 16,95 €