Sant Jordi 2013

Sant Jordi és el moment ideal per fer algunes recomanacions de llibres. Ara ja fa més d’un any que tinc el kindle i s’ha de dir que s’ha mantingut el ritme de lectura que comentava l’any passat. Vaig acabar el 2012 havent llegit 22 llibres i aquest any vaig pel quart, tot i que els llibres que em llegeixo tendeixen…

Continua llegint →

Sant Jordi 2012

Tal i com vaig dir ja fa uns dies, porto aquests mesos llegint amb un llibre electrònic, i s’ha de dir que he notat un increment en el meu ritme de lectura. És per això que, ja que avui és Sant Jordi, m’agradaria recomanar-vos alguns dels llibres que m’he estat llegint aquests mesos:

Continua llegint →

3 mesos e-llegint amb el Kindle

Fa 3 mesos, per Nadal, em van regalar un Kindle (el llibre electrònic d’Amazon). Des de llavors, l’he estat utilitzant pràcticament cada dia, i ja m’he llegit unes quantes pàgines (En aquest mesos, m’he llegit La caída de Hyperion, la trilogia de los Juegos del Hambre, i Festín de cuervos (el quart llibre de Canción de hielo y fuego)). Utilitzar…

Continua llegint →

Sant Jordi 2010

Espero que disfruteu d’aquesta Diada de Sant Jordi, tant si teniu parella com si no :) Aquest any faré un parell de recomanacions literàries.

Continua llegint →

L’Art de Tim Burton

Tim Burton ha presentat un llibre amb tot el seu treball artístic. El llibre en total conté unes 1000 il·lustracions i 430 pàgines de desplegables.

Continua llegint →