Casa Bioclimàtica

A principis d’anys vaig fer un canvi de feina per dedicar-me professionalment a la programació de pàgines web. No és que em pugui considerar un gran expert en la matèria, però mica en mica vaig aprenent.

Avui s’ha presentat, aprofitant que comença Contrumat, un nou portal sobre el bioclimatisme: www.casabioclimatica.com. És la pàgina més gran en la que he participat i tot i que encara falta pulir molts detalls, ja està prou decent com per poder-la publicar.
Continua la lectura de Casa Bioclimàtica

Laura & Oriol: 2 anys junts

Avui fa 2 anys que la Laura i jo vam començar una aventura els 2 juntets. Aquest any hem aprofitat el cap de setmana a València que comentava la setmana passada per celebrar-lo. Per culminar-ho vam anar a dinar al restaurant submarí de l’oceanogràfic on vam menjar una paella valenciana juntament amb un vinet.

Laura & Oriol: 2 anys!

Espero poder celebrar molts més aniversaris junts, tot i que m’agradaria molt que el proper ja fos sota un mateix sostre :-)

T’estimo!

24!

Avui és el meu aniversari. Aquest any he tingut dos regals principals. Per una banda, els meus pares m’han regalat l’Asus eee PC, que probablement tornaré i substituiré per un Mac Book blanquet, que li pudré treure més suc.

Per altra banda, la Laura em va regalar entrades per anar a veure Spamalot, de Monty Python, que ja vaig anar a veure ahir a la nit i que és brutal, molt recomanable! Per acabar la nit, em va convidar al restaurant Daps, de diagonal.

Spamalot

Per últim, el divendres a la nit vaig sortir amb el meus amics a celebrar l’aniversari. Vam anar a sopar al restaurant Sushi Itto i després vam anar uns quants a la Ovella Negra i després a la Sala Razzmatazz. Em van regalar un exprimidor de taronges, una bossa (bé, un bolso… xD) i un pijama del Bart Simpson ^^.

Felicitats!!!
Ja tinc penjades totes les fotos al Flickr, per si voleu fer el xafarder ;-)

Mojito’s Party in the Night!

El dia 1 d’Agost faig una petita festeta  a casa meva amb els amics i el Mario s’ha currat un flyer que no m’he pogut resistir a publicar.

Senzillament genial!

Actualització: Us poso també el mail que ha enviat, que és molt bo:

Aprofitant la bonança del temps d’estiu, l’Oriol ens ofereix la seva acollidora llar (piscina inclosa) per fer una festeta juvenil. La data escollida, el divendres dia 1 d’Agost.

La idea bàsica es fer un sopar rollo pizza i després engegar amb el “rollo Mojito”. Aquesta vegada ens proposem batre el record personal i no fer el típic mojito que dura dos gots xD. També s’accepta portar fruita i vodka per fer combinats de meló, síndria etc..

Per suposat cal banyador.

Moo

MooJa fa temps que em volia fer targetes de visita personals, però no acabava de trobar un disseny que em convencés. Fa uns mesos, el Jordi em va ensenyar les targetes de visita que es va fer des de la web moo.com. Em van agradar molt, però mai vaig trobar el moment per fer-les, fins fa 15 dies, que em vaig decidir i les vaig fer.

Continua la lectura de Moo