M’he presentat als Premis Blocs Catalunya

Premis Blocs CatalunyaFa un parell d’anys ja m’hi vaig presentar, i aquest any repetiré, amb l’esperança que aquest cop no eliminin la categoria on em presento.

Tot i que molt probablement a la categoria de Noves Tecnologies guanyaran els de Geeks.cat o els companys del Bloc d’Apple en Català, amb que m’emporti uns quants vots ja estaré més que content ^^

Així doncs, si em voleu votar, només cal seguir l’enllaç i donar-li al botó vermell, A veure si tots els que em llegiu li doneu al botonet! ;)

Ah! Si voteu algun dels meus posts que es mostren a la fitxa del bloc estaré encantat!

I si voleu, també podeu compartir-ho per twitter!

Farré.cat als Premis Blocs Catalunya 2008

Ahir es van iniciar les votacions pels Premis Blocs Catalunya 2008. Cito textualment la seva web:

Els Premis Blocs Catalunya 2008 pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l’escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires, donant més visibilitat al català a Internet, una eina de promoció i innovació que cal promoure.

Si us agrada aquest bloc, el podeu votar fent click a la imatge de l’inici del post, des de la barra lateral o fent click en aquest enllaç. Jo estic inscrit en la categoria Personals.

Us demanaran el correu per assegurar-se que no es vota 2 vegades i rebreu un mail de confirmació. Perquè la votació sigui vàlida haureu de fer click a l’enllaç que rebreu per correu.

Es pot fer una votació per cada una de les categories del premi: