27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

27è Saló del CòmicAquest divendres, 29 de Maig, comença al palau 8 de La Fira de Barcelona la 27na edició del Saló del Còmic de Barcelona.

Aprofitant que alguns afortunats tenen festa el dilluns 1 de Juny, aquest any el Saló del Còmic durarà fins dilluns. El recinte contarà amb amb 17.000 m2 hàbils dedicats als còmics.

El divendres i el dilluns, l’horari serà de 10 del matí a 8 del vespre. Dissabte i diumenge el saló s’allargarà fins a les 9 del vespre.

El preu de l’entrada al saló serà de 6€, amb un descompte de 2€ si s’utilitza el carnet Jove, el TR3S C o si s’és soci del Barça o de l’Espanyol (WTF!).

27è Saló del Còmic: Batman: Barcelona. El Caballero del DragónCoincidint amb  la presentació oficial de Batman: Barcelona. El Caballero del Dragón, el Saló del Còmic farà una exposició de les pàgines orignals del còmic.

Volia destacar també una exposició de Jim Lee (bloc) i una altra de Victoria Francés.

Per últim, m’ha sorprés molt una exposició dedicada a Cels Piñol, l’autor de Fanhunter, del qual feia molt de temps que no en sentia a parlar…

26è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

26e Saló del còmicDel 17 al 20 d’Abril es celebra a la Fira de Montjuic la 26ena edició del Saló del Còmic de Barcelona.

Aquesta edició, igual que les 2 anteriors, també es farà a les instal·lacions de la Fira de Barcelona. Concretament serà al Palau nº 8, que té 16.000 m².

Els horaris seran:

  • Dijous 17, Divendres 18 i diumenge 20: de 10:00 a 20:00.
  • Dissabte 19 acabarà una hora més tard: de 10:00 a 21:00.

Els preus de les entrades no han variat gaire, 6€ l’entrada per tots els públics i 4€ si es presenta el Carnet Jove, el Carnet +25 o el TR3SC.

D’aquesta edició en volia destacar 2 exposicions:

L’exposició de Mortadel y Filemón:

Amb motiu de la celebració dels 50 anys de l’aparició d’aquests populars personatges obra de Francisco Ibáñez, Ediciones B i FICOMIC coprodueixen una Exposició que fa un recorregut per aquesta longeva sèrie de còmic que ha fet riure a varies generacions de lectors.

I l’exposició d’Heroes:

Mostra amb les il·lustracions originals que el dibuixant Tim Sale ha fet per a la popular sèrie de televisió Herois. Aquestes il·lustracions són les que a la sèrie figura que dibuixa el personatge d’Isaac Mendez. Sale és un dels dibuixants més personals i interessants del còmic de superherois als Estats Units. Aquesta Exposició és producte de la col·laboració del canal Sci-Fi amb FICOMIC.

25è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

mostrar_jpeg_wasp.jpgDel 19 al 24 d’abril es celebra la 25ena edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Aquesta vegada s’han avançat més del què em pensava, però ja m’està bé

Aquest any, igual que les últimes dos edicions, es farà a la Fira de Barcelona, concretament al palau número 8.

El preu de l’entrada és de 5€, o de 5 3 amb el Carnet de l’estudiant Jove, el Carnet +25 i el Carnet TR3S C. Els horaris són els següents:

Horaris:

  • Dijous 19: de 10.00 a 20.00
  • Divendres 20: de 10.00 a 20.00
  • Dissabte 21: de 10.00 a 21.00
  • Diumenge 22: de 10.00 a 20.00

24è Saló del Còmic de Barcelona 2006

Cartell Saló del Còmic 2006

D’aquí un més just, el 8 de Juny, es celebrarà (fins l’11 de Juny) el 24è Saló del Còmic de Barcelona al palau número 2 de la Fira de Barcelona. Aquest és el segon any que es fa a Montjuic i la veritat és que es nota molt la diferència respecte les edicions anteriors celebrades a l’Estació de França, que es començava a quedar petita. Ara, al nou recinte, ets sents molt més ample i més còmode a l’hora de passejar per allà tot que quan hi vaig anar l’any passat em vaig perdre alguna vegada :P

La llàstima és que les dates estan molt aprop dels exàmens de Juny, però segur que trobarem algun dia per anar-hi i descansar una estoneta de l’estudi. Algú s’hi apunta?