Sant Jordi 2013

Sant Jordi és el moment ideal per fer algunes recomanacions de llibres. Ara ja fa més d’un any que tinc el kindle i s’ha de dir que s’ha mantingut el ritme de lectura que comentava l’any passat. Vaig acabar el 2012 havent llegit 22 llibres i aquest any vaig pel quart, tot i que els llibres que em llegeixo tendeixen…

Continua llegint →

Sant Jordi 2012

Tal i com vaig dir ja fa uns dies, porto aquests mesos llegint amb un llibre electrònic, i s’ha de dir que he notat un increment en el meu ritme de lectura. És per això que, ja que avui és Sant Jordi, m’agradaria recomanar-vos alguns dels llibres que m’he estat llegint aquests mesos:

Continua llegint →


Sant Jordi 2010

Espero que disfruteu d’aquesta Diada de Sant Jordi, tant si teniu parella com si no :) Aquest any faré un parell de recomanacions literàries.

Continua llegint →


Sant Jordi 2009

Espero que passeu una bona Diada i tal i com diu en Jordi Fariñas, compreu llibres encara que siguin electrònics! ;-) Aquest any no he llegit gaire, però faré un parell de recomanacions literàries: El Juego de Ender, de Orson Scott Card. Tretze Tristos Tràngols, d’Albert Sánchez Piñol. Podeu llegir-ne una ressenya a Llibre Vell.

Continua llegint →