Scripts útils per utilitzar amb Greasemonkey

greasemonkey_iconUna de les meves estensions preferides per Firefox és el Greasemonkey, una extensió que modifica algunes pàgines normalment per afegir-hi noves funcionalitats o per canviar algun funcionament.

La exntesió en si no fa res, només és la base per instal·lar-hi els scripts que faran les modificacions pertinents. Últimament n’estic utilitzant uns quants que els he trobat molt útils i he pensat que estaria bé fer-ne un post recopilant-los:

  • Last.fm + Spotify: Aquest script afegeix una petita nota musical al costat de cada artista de Last.fm. Al fer-hi click, obrirà l’Spotify cercant aquest artista, àlbum o cançó.
  • @troynt’s Twitter Script: Twitter vitaminat. Afegeix auto paginació, autocompletat d’usuaris, botó per fer un RT
  • AutoPagerize: Carrega automàticament les següents pàgines de Google, Flickr, Twitter o dels blocs sense haver de fer click a les pàgines següents.
  • Folders4Gmail: Organitza les etiquetes del gmail com si fossin carpetes. Molt útil per poder agrupar etiquetes d’una mateixa temàtica, com ara tots els projectes. Les etiquetes han de tenir el format Projectes/Projecte A, Projectes/Projecte B. El Projecte A i B es quedaran automàticament a la carpeta Projectes.
  • Facebook Purity: Elimina el soroll de Facebook mostrant únicament actualitzacions d’estat, fotografies i coses per l’estil. Tots els missatges d’aplicacions que fan més nosa que servei les amaga, tot i que és fàcil tornar-les a mostrar si es vol saber què ha amagat. Un missatget informa de quants missatges ha amagat.
  • Ad-less Gmail: Elimina tota la publicitat de Gmail i aconsegueix que sigui més ample la zona de llegir els correus.
  • Userscripts Update: T’avisa quan hi ha noves versions dels scripts instal·lats. Només funcionarà amb els scripts instal·lats després d’haver habilitat aquest script.

Podeu trobar molts més scripts a Userscripts.org.