Kriek Lindemans, una cervesa amb gust de piruleta

Kriek Lindemans

Aquest dilluns vaig anar amb la Laura, el Pons i el Pau (no tinc un enllaç per posar-li, encara és 1.0 ;-)) a fer una cata de cerveses.

Una de les cerveses que vam tastar va ser la més curiosa que he vist mai, tant pel seu color com, sobretot, pel seu gust.

És una cervesa molt vermella, no una mica com la Murphys, i a sobre té gust de piruleta. La cervesa es diu Kriek i és de la marca belga Lindemans.

No és una cervesa per prendre molt sovint, però si que està bé per descobrir que no totes les cerveses són rosses o negres i no totes són amargants: N’hi ha que són molt dolçes!

La experiència de fer una cata de cerveses va ser divertida, tot i que em va agradar més la cata de caves que vaig fer al Catavins.

Per cert, la cata l’hem fet mitjançant un Smart Box i he de dir que no és tant fàcil com t’ho pinten. Abans de comprar-ho, és millor que truqueu a l’establiment que voleu anar per informar-vos dels horaris.

En el cas de la botiga a la que vam anar, la vinacoteca Mardetierra (carrer Comte de Salvatierra 4 de Barcelona) no fan cates durant tot el més de Desembre i es fan amb grups de 8 persones. Ens ha costat més d’un mes aconseguir anar-hi!