Obre pestanyes per una bona causa

charity choicesGoogle ha iniciat una campanya força curiosa per incentivar l’ús de Chrome i a la vegada fer una acció solidaria.

La forma de fer-ho, és instal·lant una petita extensió que es dedica a contar el número de pestanyes que has obert al llarg del dia entre el 15 i el 19 de Desembre.

Google Chrome for a Cause Extension

El tipus de donació (que ascendeix a $1M) que es farà variarà en funció del número de pestanyes que s’obrin i de com ho volguem distribuir entre les 5 ONG:

  • 10 pestanyes = 1 arbre plantat
  • 10 pestanyes = 1 llibre publicat i donat
  • 25 pestanyes = 1 tractament de vacuna
  • 100 pestanyes = 1 peu quadrat d’habitatge contruït
  • 200 pestanyes = Un any d’aigua net per una persona

Vist al bloc de Google Chrome.

Actualització: En 3 dies s’han obert 60 milions de pestanyes, que s’han repartit de la següent manera:

Regals de Nadal Solidaris

Regals de Nadal - Logo Todo Lo Demás es PrestadoA partir del 4 de desembre fins el 5 de gener hi haurà al Botiga al Local 30 del Bulevard Rosa on es vendran Regals de Nadal o per l’Amic Invisible amb la peculiaritat de ser Solidaris.

Llegué al mundo sin nada. Me iré sin nada, excepto amor.
Todo lo demás es prestado.

TODO LO DEMÁS ES PRESTADO és un projecte amb finalitats benèfiques que adopta la forma d’una tenda de regals. La peculiaritat d’aquests regals és que són conceptuals. Que el seu valor per sobre de lo material es simbòlic. I que els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament al Programa Cuidam de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Continua la lectura de Regals de Nadal Solidaris

Un Joc Perillós

Un Joc perillós és una iniciativa de les mans unides dirigida a alumnes d’ESO i Batzillerat per poder aprendre el que està passant al món d’una manera original i divertida.

Un Joc Perillós

Us poso un petit resum extret de la pròpia pàgina:

A partir de la temàtica base de les relacions Nord-Sud i dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, les preguntes del joc van aportant dades significatives que permeten comprendre la situació crítica que viu la Humanitat en certs aspectes -pobresa, fam, analfabetisme, mortalitat evitable, deute extern, deteriorament del medi ambient…-, interioritzar valors solidaris i moure a l’acció responsable.

Tot i que, com ja he dit, està orientat a alumnes d’institut, crec que hi pot jugar qualsevol altra persona i que sempre es pot aprendre alguna cosa nova. Si teniu una estona lliure, us recomano que el probeu!

Gràcies per l’enllaç Joana!

PD: Canviant de tema completament, molt lleig el missatge que dóna la web de www.mansunides.org si s’entra des de safari…