Les meves 10 aplicacions web preferides

He pensat que podria fer un llistat ràpid de quines són les meves aplicacions o serveis web preferits o, en el seu defecte, que més utilitzo.

 1. Gmail: Diria que és l’eina que més utilitzo. Utilitzo el gmail tant a nivell personal com a nivell professional i m’encanta :). Gmail a Farré.cat.
 2. Google Calendar: El fet de poder-lo sincronitzar amb el mòbil fa que gairebé hagi abandonat l’iCal per passar-me exclusivament al Google Calendar.
 3. Dropbox: Juntament amb el gmail, l’utilitzo cada dia tant a la feina com a casa per sincronitzar-me els ordinadors. Dropbox a Farré.cat.
 4. Spotify: És la aplicació que més utilitzo ara mateix per escoltar música, tot i que l’iTunes ocupa un lloc molt important. Spotify a Farré.cat.
 5. Evernote: Amb el temps he anat canviant l’ús que l’hi dóno. En un principi hi guardava les contrassenyes, després vaig guardar-hi peces de codi que em podien ser útils i ara mateix hi guardo apunts relacions amb els projectes de l’empresa. Evernote a Farré.cat.
 6. Google Reader: On hi tinc centralitzats tots els blocs que llegeixo diariament. Google Reader a Farré.cat.
 7. WordPress: Sóc un gran fan de WordPress, i sense ell aquest bloc no seria el què és. No podia faltar en aquesta llista ;) WordPress a Farré.cat.
 8. Google Analytics: Hi entro cada dia per controlar l’estat de totes les meves webs. Google Analytics a Farré.cat.
 9. Xmarks: Tenir sincronitzats totes les adreces del navegador entre ordinadors és genial, i xmarks ho fa de forma molt fàcil. Xmarks a Farré.cat.
 10. Picnik: Quan he d’editar alguna fotografia ràpidament, sempre acabo anant a Picnik, tot i que no l’utilitzo molt. Picnik a Farré.cat.

Bonus

 • Delicious: Tot i que l’utilitzo molt menys que abans, continuo guardant-hi els enllaços que trobo interessants que pugui necessitar en un futur.
 • Hootsuite: Porto uns dies provant aquest client de twitter i m’està agradant força. Encara no la puc considerar una aplicació preferida, però m’està agradant força.
 • CloudApp: En vaig parlar fa uns dies i va força bé, però no l’he utilitzat prou per considerar-la preferida ;)
 • Flickr: De moment no l’utilitzo, com ja vaig comentar, però continuo pensant que és el mateix servei per compartir fotografies.

I per vosaltres, quines són les vostres aplicacions preferides?

Grooveshark, una bona alternativa a Spotify

Logo GroovesharkFa uns dies vaig descobrir una gran alternativa a l’Spotify anomenada Grooveshark, la qual també té una gran quantitat de cançons disponibles a cost 0.

Anomenaré ràpidament els pros i els contres, i després vosaltres decidiu quin preferiu utilitzar: Continua la lectura de Grooveshark, una bona alternativa a Spotify

Regalo 8 invitacions per Spotify

SpotifyEn el post anterior us he estat parlant de Spotify. Com que resulta que m’han regalat unes quantes invitacions, he pensat que, igual que vaig fer amb el 1Password, ho podria sortejar entre tots els lectors del bloc.

Per participar-hi senzillament s’haurà de deixar un comentari en aquesta entrada especificant que es vol una invitació per utilitzar l’Sptofity.

Aquesta vegada, però, donaré una mica més de temps perquè hi pugui participar tothom: El diumenge 25 de Gener faré el sorteig utilitzant la web Random.org entre tots els participants. El sorteig està limitat a un comentari per persona. Si una persona fa més d’un comentari només li contaré el primer que hagi fet.

Els guanyadors rebreu un correu amb el codi per poder utilitzar l’Spotify.

En Punkomatik m’ha avisat per twitter que ja és possible registrar-se a Spotify sense invitació. Per tant, tenint en compte que ja no té sentitat sortejar-les, les enviaré a tots els que s’hagin anat apuntant ;-)

Spotify

SpotifySóc un gran fan de Last.fm. L’he estat utilitzant diariament durant molt de temps per poder escoltar música, sobretot a la feina que no tinc tota la meva biblioteca musical.

El gran problema que té aquest servei és que no pots triar quina cançó escoltar. T’has de limitar a triar l’estil a escoltar o, com a molt, música semblant a la d’un artista en concret.

Això és el què es pot fer amb Last.fm, però ahir vaig rebre la invitació per provar una aplicació que va un pas més enllà: Spotify. Aquesta aplicació vindria a ser una mescla entre Last.fm i iTunes.

Per una banda, no té intefície web, sino que és una aplicació que s’instal·la a l’ordinador igual que l’iTunes. Com podeu veure a la imatge, té un aspecte molt similar.
Spotify

Continua la lectura de Spotify