Chesscoaster, jugant als escacs a la muntanya russa

Fa un temps, xkcd va publicar un còmic on el protagonista enganxava les peces d’escacs a un tauler per fer-se una foto a la muntanya russa mentre jugava als escacs.

Aquesta és la tira còmica:
chess_photo

A partir d’aquesta tira, la gent ha començat a fer-se fotos precisament com indica el còmic i a xkcd les han recopilat totes:
Continua la lectura de Chesscoaster, jugant als escacs a la muntanya russa

Palomitas y maíz

A través dels compartits del Google Reader de’n Marc Nogueras, he trobat aquest fantàstic webcomic amb un nom molt divertit: Palomitas y maíz.

Segons l’autor, són “historietas de humor inocentemente pervertido” i estan publicades sota una llicència Creative Commons.

Us recomano que us empasseu les 75 tires que hi ha publicades, perquè no tenen desperdici.

Us en poso una molt molt molt freak:
Continua la lectura de Palomitas y maíz

Super poders super inútils

A través del twitter de’n Kevin Rose he trobat un curiós bloc, d’aquests una mica estúpids però que fan gràcia: superuseless superpowers, un bloc on t’ensenyen super poders completament inútils, com per exemple tenir una opacitat del 99%.

Un altre d’aquests superpoders és la capacitat de ser un camaleó, però amb els colors complementaris:

complimentary

De moment hi ha pocs superpoders, però val la pena veure’ls xDD

Alberto montt

L’Alberto Montt és un ilustrador de Santiago, Xile que publica al seu bloc en format de dosis diària una vinyeta còmica. Les he trobat molt originals i divertides. Aquest bloc està actiu des del novembre de 2006 i des de llavors ja ha publicat més de 380 tires diferents.

Una de les tires que més m’ha agradat és la següent:

Genial :)

PD: Les recomanacions del Google Reader són genials també :P

Giiiks

GiiiksNavegant per internet he trobat una tira còmica en anglès que m’ha fet molta gràcia. Es tracta de Giiiks, una tira còmica molt molt Geek.

Només hi ha 15 tires i ja fa dos mesos que no s’actualitza, però les tires que hi ha són molt bones. Us en poso una que m’ha fet bastanta gràcia.

Giiiks, date

Sincerament feia molt de temps que no descobria una tira còmica que em fes riure tant. Encara que n’hi ha molt poques, us en recomano la lectura.