Què fer durant les vacances?

logo_betaFa un temps vaig proposar tres pàgines per si no se sabia on anar de vacances. Aquesta vegada vull parlar sobre què fer quan ja es té una destinació per les vacances.

Normalment es vol passejar per la destinació turística escollida i és per això que volia parlar de Bluewalks, una web per recomanar recorreguts a peu per les diferents ciutats. La web està en Català i està basada en el Google Maps. A més, es pot connectar amb el Facebook per tal de no registrar-se de nou, cosa que és molt d’agraïr.

Un cop registrat es poden crear recorreguts nous o es poden guardar recorreguts fets per altres usuaris. He trobat a faltar més rutes per Catalunya, però n’he trobat unes quantes a fer per Barcelona.

Així que ja sabeu, si no sabeu què fer durant les vacances, podeu fer algunes de les rutes recomanades per bluewalks ;-)

Miravete de la Sierra: El poble al que mai hi passa res

Miravete de la Sierra és un petit poble al mig d’enlloc, a la província de Terol. Té 12 habitants i segons la seva web és un poble on mai hi passa res. Lo curiós d’aquest poble és la seva pàgina web, molt més currada que moltes webs de moltes ciutats amb molts més habitants.

En aquesta web es pot fer un recorregut virtual en 3D per tot el poble on es poden conèixers tots els racons i els seus habitants. Durant el recorregut es poden anar fent fotografies del paisatge, que després es poden descarregar com a fons de pantalla.

És una web digne de veure i és admirable tot el què han fet per promocionar el turisme al seu poble! També venen rèpliques dels seus habitants així com tons pel mòbil i fons de pantalla.

Us recomano molt fer el recorregut escoltant els comentaris d’en Cristobal, això si, feu-ho en un moment que no tingueu res a fer, perquè és una mica llarg. Des de la mateixa web també hi ha un joc on es poden munyir les cabres del poble.

Moltes gràcies per l’enllaç, Lluís! :-)