WordPress.tv

Aquest cap de setmana s’ha estrena WordPress.tv, el canal de Screencasts sobre WordPress per tal de que la gent aprengui de la forma més fàcil possible com funciona aquest genial CMS.

El primer video que han publicat és una introducció del què faran en aquesta nova web.

A més, també han habilitat un canal on es poden veure tots els videos de les conferències del WordCamp.

Com era d’esperar, també tenen un bloc. Serà interessant anar-ho seguint, a veure amb què ens sorprenen :-)

LaComuna.tv

Aquest dimarts ha començat un nou projecte a internet anomenat La Comuna.tv format per alguns dels membres del ja difunt Mobuzz.

lacomuna

Es tracta, pel què haureu pogut deduir pel nom d’un programa de TV on-line:

La Comuna.tv  es un programa de televisión online de entretenimiento orientado a la cultura web.  El nombre esta inspirado en el sector al que va dirigido: las comunidades online, ya que somos 6 profesionales con experiencia online trabajando juntos por de un proyecto común.   

De moment només s’ha publicat el primer programa i la veritat és que m’ha agradat força. Han parlat de Marketing Tribal, de Lomografia i de Sicario.tv.

Al veure el reportatge sobre Lomografia m’han entrat ganes de provar una d’aquestes màquines, llastima que no n’hi hagi cap de digital. Tot i que suposo que aquesta és la gràcia d’aquestes càmeres, no? ;)

Dexter

Avui s’estrena a Cuatro una de les millor series que he vist últimament: Dexter, protagonitzada per en Michael C. Hall.

L’emissió començarà a les 22:45 i s’emetran els dos primers capítols: Piloto i Cocodrilo.

Per resumir una mica la serie, pels que no la coneguin, bàsicament és un assassí que treballa com a forense a la policia de Miami ajudant a resoldre crims.

Aquesta serie la vaig descobrir gràcies a la recomanació que van fer a No em toquis els picarols i la vaig estar seguint cada dia mentre anava amb tren a la feina gràcies a la fantàstica web iPod Series.

Save Acebes

Des del programa d’humor Polònia, s’ha engegat una iniciativa per salvar a Ángel Acebes de la remodelació interna del Partit Popular: SaveAcebes.org.

SaveAcebes

Des d’allà, animen a la gent a passar a l’acció per tal d’evitar la desaparició d’aquest personatge i per començar han fet la següent proposta:

Punts a seguir indiscutiblement si volem salvar ÁNGEL ACEBES:

  • Portar un clip d’oficina a la solapa de la vostra americana, jersei, etc.
  • A partir, d’ara i fins a nova ordre, canviar-vos de braç el rellotge.
  • Cada dimarts a les 8 del vespre, anar davant de l’ajuntament del vostre poble, reunir-se amb tot els que allí s’hagin citat (els reconeixereu pel clip d’oficina de les seves solapes), agafar-vos de les mans i dir amb veu alta: “ANGEL TE QUEREMOS!”(Gravar-ho i penjar-ho al Youtube)
  • Posar un ciri a Santa Úrsula

Realment, Polònia perdria un gran personatge si l’Acebes desaparegués de la Política Activa

Mobuzz TV: Dosis Diaria

MobuzzDes de fa uns dies, estic subscrit al videoblog de Mobuzz TV: Dosis Diaria. Es tracta d’un curt noticiari que parla de les novetats més destacades de la xarxa, sobretot de caire tecnològic o geek.

Cada dia es publica el noticiari d’uns 5 minuts aproximadament. La gràcia d’aquesta televisió online és que es pot veure i descarregar en gairebé qualsevol format que hi ha actualment al mercat: iPhone, Apple TV, iPod, PSP, YouTube, etc. De moment ja estan emetent en Castellà, Anglès i Francès.

Dosis Diaria

La veritat és que m’agrada molt com està presentat i em serveix com una petita distracció quan vaig cada dia amb tren cap a la feina i de pas m’entero de les últimes notícies d’internet. Us recomano que us hi subscrigueu, val la pena.