Feliç 2008!

Ja falten poques hores perquè s’acabi aquest any i he pensat que estaria bé fer un post per desitjar una bona entrada d’any.

Volia fer alguna imatge i al final m’han sortit dos imatges per felicitar l’any nou i com que no sabia quina posar, he decidit posar les 2 i que vosaltres mateixos decidiu quina és la que més us agrada.

Bé, sense enrollar-me més, destijo que tingueu una molt bona entrada d’any i que aquest any nou sigui millor que el que deixem enrere.

Feliç 2008!

Felicitació #1:

2008-1

Felicitació #2:

2008-2

De vacances

Avui començo les meves vacances a Jamaica. Tot just ara marxo de casa per anar a l’Aeroport del prat. Hem d’estar alla a les 6. Com que tinc wifi al mòbil i a l’aeroport, intentaré fer alguna actualització des d’alla quan m’avorreixi.

avio

Us recomano que reviseu l’arxiu del bloc si us avorriu, hi ha molta cosa per llegir! :D

Bones vacances a tothom!!

Cap d’any 2006

Com us va anar la festa de cap d’any? Jo fins ara no m’he recuperat de la ressaca XDDDD Bé, la veritat és que va anar bastant bé. Va ser molt divertit i vaig anar a dormir a les 7 del matí aproximadament. Així i tot, vam tardar una hora el Pau i jo en arribar a casa des del Blas. Aquests som 4 dels 6 homes que estàvem de festa. El Jordi estava lligant pels voltants i el Ramon ves a saber, segur que estava privant com un cabró.

D’esquerra a dreta: Pau, Mario, Oriol i Marc.

Mare meva que guapos que som. Excepte el Marc i el Mario, els altres 3 2 estem disponibles! Qualsevol noia interessada, ja sabeu: Poseu un comentari aquí i ens posem en contacte! Si us fa vergonya, em podeu enviar un missatge, o dir-ho en persona, que sempre és mes maco, no? :-P

Res més :)

Bones Festes!

Aquests dies no he estat molt per l’ordinador, i se m’havia oblidat de desitjar-vos unes bones festes de Nadal. Bé, el Nadal ja ha passat i fins i tot el St. Esteve, per tant us desitjaré un Bon Any 2006.

Com valoreu aquest any? Jo no se exactament com valorar-lo. El vaig començar amb molt mal peu, sobretot en el tema sentimental, però no hi ha res que el temps no curi, per tant diria que ja està superat. La resta de l’any, sense contar el tema sentimental, diria que ha estat molt bo: He viatjat molt, tinc cotxe nou i només em queden assignatures de tercer per acabar la carrera.

Aquest any també he celebrat les noces d’or dels meus avis (tant per part de pare com per part de mare) cosa que realment em va emocionar molt.

Això ha estat un resum molt resumit del què ha donat de si aquest any 2005. El que espero del 2006, primerament, és poder celebrar les noces de plata dels meus pares de la millor forma possible, que sigui un any amb més estabilitat sentimental que aquest i bé, se que no podré acabar la carrera, però deixar-ho el màxim enllestit possible. Si aconsegueixo aquestes tres coses serà genial.

Bé, que acabeu de disfrutar el poc que queda de 2005, que disfruteu encara més el canvi d’any (ja s’acosta la festa!) i que tingueu un molt bon 2006 que us ompli de joia i felicitat! ;-)

Res més :)