Catavins 2010

Catavins 2010Del 12 al 14 de Novembre es celebra a la Fira de Sabadell la tercera edició del Catavins, la fira dedicada al món del vi.

Aquest any hi ha forces activitats, entre les que m’agradaria destacar un tast de vins de l’Empordà, un Tast de vins del Massís del Garraf (impartit pel Sumiller de El Bulli, David Martínez), un menú Nadalenc de 3 plats impartit per l’Isma Prados i un Tast d’Aromes.

L’horari és de les 11 del matí a les 9 del vespre i, tot i que l’entrada val 5€, podeu descarregar-vos la invitació de forma gratuïta ;)

Enllaç: Catavins.

Catavins 2009

Catavins SabadellDel 13 al 16 de Novembre es celebra a la Fira de Sabadell la 2na edició de la Fira Catavins: La fira sobre el món del vi.

L’horari de la fira és d’11 del matí a 9 del vespre i el preu de l’entrada és de 5€. Amb l’entrada s’hi inclouen unes quantes consumicions i és que també regalin una copa de vi i alguns tasts, tal i com van fer l’any passat.

També es pot fer una inscripció des de la web per tal de tenir l’entrada gratuïta, però sense consumicions.

Continua la lectura de Catavins 2009

Catavins: La Fira sobre el món del vi

Des d’avui, 14 de novembre fins el diumenge 16 es celebra a la Fira de Sabadell la fira Catavins.

CATA-VINS SABADELL pretén apropar tant a professionals com al gran públic al fascinant món del vi, sent el punt de trobada de petits i grans cellers que donaran a conèixer els seus productes en un marc on les propostes d’activitats seran constants.

Com a activitats destacades, els Sommeliers d’El Bulli faran un taller d’iniciació al tast, també es farà un Tast de vins Catalans que triomfen a l’estranger així com diverses demostracions de cuina.

El preu de l’entrada és de 5€ i inclou el tast de 3 vins. L’horari és Divendres 17h a 21h i Dissabte i Diumenge de 10h a 21h.

Directe del camp

Una de les coses que més es fa per internet és comprar. Normalment la gent compra llibres, música, pel·lícules, fins i tot hi ha gent que compra roba. De fet, a l’eBay es pot comprar qualsevol cosa. El que no s’acostuma a comprar per internet és menjar.

Ahir, mirant la pàgina del grup intercom amb un company, vam veure que un dels seus últims projectes és un que es diu Directo del Campo. És un portal de compra de productes alimentaris. En aquesta pàgina no venen ni compren res, senzillament posen en contacte el proveidor i el comprador.

Continua la lectura de Directe del camp

Guarderia de Vins

vinariusÚltimament estan apareixent guarderies molt estranyes. Si fa uns dies sentiem que havien fer una guarderia per homes, ara m’entero (gràcies Lauri :D) que també han fet una guarderia per vins.

Pels que siguin més sibarites en el tema vinícola els hi pot interessar l’empresa Vinarius, especialitzada en guardar i conservar el vi.

Se’m fa una mica difícil explicar quin és el funcionament d’aquesta empresa per tant em remeto al que posen a la seva pàgina web.

La “Guardería de Vinos®” se ubica en la última etapa en el proceso que comienza con el cultivo de las vidas y culmina en la boca del consumidor. Lo cual implica decir que nos ubicamos en el preciso momento en que el vino sale del útero de la bodega madre para llegar al paladar de una persona. Etapa sin ninguna duda fundamental, ya que si no se tiene especial cuidado en el transporte, conserva-guarda y servicio, un vino bien “educado” o “bien criado” puede perder todas sus propiedades.

Vinarius

Aquesta empresa ofereix no es limita a conservar el vi en una bodega situada a Salamanca, sino que també té una marca de bolsos, corbates i altres accessoris, un servei d’assesoria en inversions i en restauració i recuperació de bodegues. Segons m’han dit, aquesta empresa és única a tot el món. La veritat és que no m’estranya.