Social Wallpapering

Degut al canvi d’ordinador, m’he trobat que la gran majoria de fons de pantalla que tenia se m’han quedat petits ja que la ressolució que utilitzava fins ara era 1280 x 1024 i ara ha passat a ser 1680 x 1050.

M’he posat a buscar fons de pantalla nous que s’adaptessin a la nova ressolució i que no cansesin la vista. Al final he trobat una web bastant interessant: Social Wallpapering.

soc wall

En aquesta web la gent puja els fons de pantalla que ha fet o que li agraden perquè després els usuaris els votin i se’ls puguin baixar. Com ja diu el nom, és una web social i per tant hi ha una retroalimentació amb els usuaris de la web. Com que la gent puntua els fons que més li agraden és molt fàcil trobar algun fons d’escriptori que sigui prou xulo per utilitzar-lo.

Els fons d’escriptori es poden filtrar pel tipus de pantalla (resolució 4:3, 16:9, monitors duals, etc ), per la categoria de les imatges (Natura, Abstracte,  Jocs, …) i es poden ordenar per popularitat, pels últims afegits, pels més vistos, etc…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *