Super Monkey Ball

Avui he fet la meva primera col·laboració al Bloc d’Apple en Català i ha estat amb una entrada en la que parlo sobre el Super Monkey Ball, el joc que Sega va presentar per l’iPhone i que jo no em vaig poder resistir de comprar :P

Normalment sóc bastant reaci a escriure a blocs que no siguin el meu, més que res perquè ja em costa prou actualitzar aquest com perquè a sobre hagi d’anar actualitzant-ne d’altres, però mira, tenia ganes de fer un article sobre aquest joc i era més adient que el posés al Bloc d’Apple en Català que aquí, no fos cas que algú es queixés.

Així i tot, això no vol dir que tot el què hagi de dir sobre l’iPhone, els mac, etc ho passi a l’altre bloc. Això senzillament ha estat un experiment per saber què tal és això de publicar en un bloc amb més de 50 lectors diaris (300 i escatx) :P

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *