Viva la Vida Tour

Divendres passat, com ja vaig dir, vaig anar al concert de Coldplay de la gira Viva la Vida.

Concert de Coldplay

Com suposo que ja haureu llegit, vist o sentit, van tenir uns quants problemes de so durant bona part del concert, cosa que va espatllar una mica la betllada. Durant les primeres cançons hi va haver talls sobtats de la música tot i que això ho van arreglar de seguida, no va quedar molt bé… Durant la resta del concert, la veu del Chris Martin gairebé no es va sentir.

Comparat amb el concert que vaig anar al Palau Sant Jordi fa 4 anys, em quedo amb aquell, però no pas pels problemes de so, sino per l’actuació en general. No vaig trobar gens encertat que posessin molts dels seus hits tant bon punt començar el concert, m’esperava que estiguessin més repartits al llarg de les dos hores que va durar i vaig trobar molt més espectacular la versió de Fix You del concert anterior.

Així i tot, els globus grocs quan sonava Yellow o les Papallones de Lovers in Japan van estar molt bé.

Em va encantar veure com a meitat de concert paraven l’actuació per anar a un escenari que estava al bell mig de l’estadi, a uns 4 metres d’on estava jo i van cantar unes quantes cançons, entre la que s’inclou Billie Jean de Michael Jackson.

Concert de Coldplay

Al final del concert, de forma molt desorganitzada, van començar a tirar (literalment) pels aires CD’s de l’àlbum LeftRightLeftRightLeft tal i com havien promès fa 5 mesos, amb la diferència que molta gent ni es va enterar que els repartien i que a sobre el Chris Martin ho va utilitzar com a excusa per compensar els problemes de so del concert. Una mica decepcionant.

Podeu veure la meva galeria de fotos del concert i totes les fotos del concert a l’esdeveniment de Last.fm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *