Windows vista

Windows Vista enterprise editionAvui ha sortit a la venda la nova versió de Windows: Windows Vista. Concretament han tret 7 noves versions:

Els preus oscil·len entre 155€ i 310€ 479,95 € en funció de la versió.

Microsoft ha publicat una comparativa de les 7 versions que hi ha, tot i que no se veure la diferència entre les versions N i les no N. Si voleu mirar si el vostre ordinador és compatible, podeu mirar-ho aquí tot i que si no heu comprat el PC aquest Nadal no crec que sigui compatible. Si esteu farts del vostre Windows XP, us recomano dos sistemes operatius: Leopard i Ubuntu. Però no us recomano gens el Windows Vista. La quantitat de recursos necessaris per utilitzar aquest sistema operatiu són molt bèsties i la única cosa que es guanya és una millora de l’aspecte visual a canvi de perdre moltes lliberats degut als DRM.

Contant que probablement per utilitzar aquest sistema operatiu s’hagi de comprar un ordinador nou, és millor aprofitar i comprar-se un bon iMac i així ja s’han acabat els problemes :D (us recordo que a l’iMac també s’hi pot instalar el windows)

Podeu veure una comparativa que han fet en NY Times del Mac OS X i el Windows Vista aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *