WordPress 2.3

Wordpress 2.3Ja he actualitzat el bloc a la última versió del WordPress, la versió 2.3. Aquesta nova versió m’ha portat més problemes del que em pensava degut als canvis interns que s’han fet al sistema. Hi ha alguns plugins que són incompatibles amb la nova versió del WordPress i per tant he hagut de deshabilitar tots els plugins i anar-los activant un per un per veure quin era el que petava.

La veritat és que el nou sistema porta moltes novetats, algunes més notories i d’altres no tant. La novetat més important és la inclusió de tags al sistema, cosa que ja feia temps que utilitzava a través d’un plugin però que ara ja està completament integrat. La resta de millores són internes però la veritat és que van molt millor. També volia d’actualitzar el tema perquè sigui compatible amb la nova versió però em fa coses rares per tant m’esperaré a que treguin alguna actualització.

També he actualitzat la traducció del WordPress al Català per tant tot el sistema intern del wordpress també estarà traduït (dates, missatges del wordpress, etc). Quan surti la versió definitiva del K2, el traduiré per tenir el bloc 100% en català :D

Si trobeu alguna cosa que no funcioni bé o vagi d’una forma rara aviseu-me sisplau!

Actualització: El canvi a la nova versió m’ha provocat algun problema. Per tant us demano que no feu cap comentari fins a nou avís perquè intentaré restaurar la base de dades anterior… Gracies.

Actualització 2: Ja podeu tornar a comentar. Crec que ja he solucionat els problemes… (espero)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *