WordPress Pràctic 0 – Introducció a mossegalapoma.cat

Ja ha sortit la primera entrada del WordPress Pràctic: 0 – Introducció a mossegalapoma.cat

WordPress Pràctic 0

Us en deixo un extracte:

L’objectiu d’aquest tutorial sobre WordPress Pràctic és donar una visió general d’aquest programari, aportar consells pràctics i trucs comentats, i explicar de forma senzilla ajudes que et facilitin la seva gestió en el dia a dia.

Tot i que la forma més habitual d’entrar en el món del WordPress és per mitjà de WordPress.com (allotjament i domini gestionat pel propi WordPress), el tutorial intentarà centrar-se més en WordPress.org (allotjament i domini gestionat pel propi usuari i instal·lació pròpia del WordPress).

Aquesta segona opció (WordPress.org) és més complexe de gestionar però, a canvi, augmenta de forma considerable les possibilitats de personalització i gestió de l’eina, al tenir les mans lliures per poder incorporar millores i més codi (php) disponible gràcies als milers d’extensions lliures i gratuïtes.

A banda de les entrades del bloc, que aportaran, capítol a capítol, el contingut fraccionat del curs, també hi hauran entrades específiques per a comentar l’ús i instalació de nova funcionalitat ja sigui via extensions (plug-ins) o altres formes.

També trobaràs petits vídeos d’ajuda denominats “WordPress Pills” i que aniran apareixen al llarg del temps simultàneament amb les entrades.

Esperem i desitgem que aquest petit tutorial et serveixi d’ajuda i t’animis a donar el salt a WordPress, com a sistema de gestió del teu bloc, si encara no has fet!

En breu sortirà el segon WordPress Pràctic! Estigueu antents a les vostres pantalles! ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *