WordPress Pràctic en col·laboració amb mossegalapoma.cat

Des de fa més d’un any, utilitzo WordPress com a sistema per gestionar el bloc en substitució de blogger. És un sistema molt ampliable i configurable i a més a més és lliure i molt fàcil d’utilitzar.

WP Pràctic

Com sabeu, sóc una mica inquiet i no paro de fer canvis al bloc afegint-li coses o canviant-ne les funcionalitats i amb el Tomàs de mossegalapoma.cat hem pensat que podria estar bé compartir tot el que anem aprenent amb la resta de la comunitat i per això hem decidit començar, de forma conjunta, a treballar per publicar un seguit d’entrades en els respectius blocs, possiblement acompanyades també de ScreenCasts que parlaran del WordPress, i amb la idea de mostrar ajudes pràctiques, petits trucs i consells, comentaris sobre plug-ins útils, etc. per a usuaris de nivell bàsic i mitjà d’aquest CMS.

Tot i que en principi està orientat a aquells bloggers (o blocaires o blogaires) que utilitzen el WordPress sota un domini i un servidor propi, la gran majoria de consells que poguem donar també seran útils per tots aquells que tinguin el seu bloc allotjat wordpress.com

Aquest nou projecte el començo amb ganes, sobretot d’aprendre coses noves i hi posaré especial interès en tot el tema dels screencasts que ticnc moltes curiositats de veure com s’edita el video i vull aprofitar la llicència que em vaig comprar del Snapz Pro X.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *