Avui celebro el 3r aniversari d’aquest modest bloc. Els altres dos anys he inclòs alguna novetat i he fet un repàs de tot el què ha estat l’últim any, però crec que han passat masses coses per repassar-les totes i només destacaré les col·laboracions que he fet amb el Tomàs de mossegalapoma.cat escrivint els WordPress Pràctics, (que espero reprendre en breu) i un parell de col·laboracions puntuals amb el Miquel del Bloc d’Apple en Català.

Per últim em fa gràcia destacar el fet de que sortís citat a VilaWeb com a font de referència sobre el tema del Windows XP així com haver pujat, encara que fos durant poc temps, a un Page Rank de 4 😛

També faré una mica d’estadística comparativa respecte l’any anterior: El creixement del bloc ha estat espectacular a nivell de visites. Perquè us en feu una idea, en aquest últim any m’han visitat 15.066 usuaris únics mentre que durant el mateix període de l’any passat em van visitar 2.636 usuaris únics. Això, sempre segons el Google Analytics, suposa un increment del 471,55%.
Estadístiques Farré.cat

Per altra banda, també s’ha incrementat bastant la gent que em llegeix a través dels RSS, que han arribat a ser 42 persones. Com podeu comprovar a la imatge, hi va haver un petit tall per un error meu, però així i tot s’observa clarament un creixement de la gent que no entra al bloc però que em llegeix.
FeedBurner

La mitjana de publicació la mantinc, amb uns 20 posts mensuals, que fa una suma d’uns 725 articles publicats. Els comentaris sembla que seguim amb la mitjana de 1000 comentaris a l’any i ja hem arribat a 4,133 comentaris. El post més llegit ha estat el de SMS per felicitar l’any nou amb unes 3.300 visites que van venir totes el mateix dia. El 2n més llegit és el de Més frases cèlebres amb 1000 visites.

També em feia gràcia fer algun canvi de cara a “la nova temporada”, però les vacances les he utilitzat per descansar, més que per fer canvis per tant aquest vegada no hi haurà cap canvi. De moment. El que si que puc avançar és que intentaré potenciar més el Fotolog.

Així doncs, només em queda donar-vos les gràcies a tots els que em llegiu, ja sigui entrant al bloc com per RSS.