Aquest cap de setmana he anat amb el meu germà a Montmeló, a veure la Formula 1 al Circuit de Catalunya. Els resultats segur que els haureu pogut llegir a molts llocs, però els repeteixo per si de cas. Va guanyar Raikonen, seguit d’aprop pel seu company d’scuderia, Massa i pel Hamilton. L’Alonso va rebentar motor. Tot això és el que s’ha pogut llegir a tot arreu.

Jo explicaré una mica la meva experiència personal i algunes conclusions que he tret d’aquest segon Gran Premi al que he assistit.

Cricuit de Catalunya

Vam arribar al circuit a les 8 del matí. Per arribar no vaig tenir gaires problemes, una mica de cua però res que els Mossos no poguessin controlar. Quan vaig entrar a la zona del circuit, uns nois de color groc (no, no eren els Simpson) em van fer entrar al primer pàrquing que em vaig trobar, que resulta que estava exactament a l’altra punta del lloc on havia d’anar. Això va comportar caminar gairebé mitja hora a peu fins arribar a la zona habilitada pels socis. Em va costar 20€ poder aparcar els 3 dies.

Quan vam arribar a la zona de socis, ens vam trobar que no hi havia cap lloc lliure on seure! (eren les 8 del matí i la cursa començava a les 2 de la tarda). Bé, al final, després de buscar molt vam poder trobar un lloc prou gran on poder encabir-hi les nostres dos cadires, això si amb la nostra visió limitada per uns quants caps i gorres que hi havia davant nostre.

L’espera es va fer amena, tot i acabar amb els braços cremats degut al sol i a la falta de previsió en portar cremes protectores. Gràcies a les diverses curses i a un fabulós llibre que em vaig endur, el temps va passar relativament ràpid.

F1

Els problemes van arribar quan es va acabar la cursa. Per sort, gràcies a la rebentada de motor de l’Alonso, la gent va començar a marxar abans de que s’acabés, cosa que ens va permetre arribar una mica abans al cotxe (només vam tardar 45 minuts). Un cop allà, baixem els vidres, engeguem l’aire condicionat i ens armem de paciència. 2 hores més tard aconseguim sortir del pàrquing. Això ho podem fer extens tant pel dissabte com pel diumenge.
Amb tot això, he arribat a diverses conclusions:

  1. NO s’ha d’anar mai amb cotxe a veure la F1, a no ser que es vulgui estar més estona al pàrquing que al circuit.
  2. NO s’ha d’anar a la pelousse a no se que us volgueu rostir i passar llaaargues hores d’espera i sense tenir cap vista privilegiada de la cursa.
  3. No m’agrada tant la F1 com per tornar-hi l’any que ve, a no ser que sigui a tribuna i arribant com a molt d’hora a la 1 del migdia.

Un cop dit tot això, us enllaço les fotos del Flickr que he pujat de la meva estada al Circuit d’aquest cap de setmana.