Quantes vegades heu anat a una pàgina web on us interessa només una cosa i us demanen registrar-vos per poder-hi accedir? Quan et trobes en aquesta situació, moltes vegades optes per no registrar-te per evitar omplir d’spam el compte de correu. També hi ha la opció d’utilitzar un compte fals de correu, com vaig comentar fa un temps. Per últim, hi ha la opció d’utilitzar Bugmenot.com. Una pàgina web que recopila noms d’usuari i contrasenyes d’una gran quantitat de pàgines web, com per exemple la del NY Times.

El funcionament és molt senzill: Quan trobes una pàgina web que requereix registre, vas a bugmenot.com i introdueixes l’adreça web a la caixa de cerca. Automàticament retornarà els resultats amb diferents noms d’usuari i contrasenyes i amb un percentatge amb el número d’encerts que hi ha hagut amb aquelles dades.

Les dades de registre que ofereixen les aporten els propis usuaris, i si no hi ha dades per aquella web, es demana registrar-se (amb dades falses) i introduïr aquestes dades a la web per poder augmentar la Base de Dades. A part, també ofereixen un servei de correu per no haver de donar el correu propi. També ofereixen una extensió pel Firefox per incloure’l a la caixa de cerca d’aquest.