La cançó de “La feina ben feta” d’Estrella Damm

Degut a que no tinc permís per compartir-la, no enviaré la cançó a ningú que m’ho demani. Disculpeu les molèsties.

Fa cosa de dos setmanes vaig preguntar per twitter si algú coneixia quina era la cançó de La feina ben feta, de l’anunci d’Estrella Damm. En @suranpu va reaccionar ràpid i em va informar (igual que la @visualpanic) que els creadors de l’anunci eren els de l’agència Villarrosàs.

No els hi vaig dir res i em vaig limitar a preguntar-ho per twitter, però li vaig picar la curiositat a en @suranpu que uns dies més tard es va posar en contacte amb l’agència i al final ens van indicar que la cançó havia estat creada ad-hoc per l’anunci per la productora musical Trafalgar 13 (la qual cosa encara li dóna més mèrit).

També ens van dir que la propietat d’aquesta peça és de Trafalgar 13 i de Damm i que, si voliem la cançó, ens havíem d’adreçar a ells directament.

Diumenge vaig enviar un correu demanant-los si hi havia la possibilitat d’aconseguir una còpia en mp3 de la cançó d’Estrella Damm i ahir a la tarda em van respondre molt amablement amb un fitxer adjunt amb la cançó de la feina ben feta amb una duració 1:32 minuts.

El problema és que no m’han donat permís per publicar la cançó per descarregar per tant ara mateix no se on puc penjar-la sense portar-me problemes. Quan sàpiga com puc penjar-la us ho faré saber! ;)

Moltes gràcies a Trafalgar 13 i a Villarrosàs per la seva amabilitat i per haver-nos enviat la cançó!

Degut a que no tinc permís per compartir-la, no enviaré la cançó a ningú que m’ho demani. Disculpeu les molèsties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *