Descarregar i organitzar-se les Series Americanes

Organitzar-se i descarregar-se les series a veureFa uns dies es van reprendre totes les series americanes. Després d’uns mesos de sequera, els quals he aprofitat per veure tota la serie de The Big Bang Theory, ara ens trobem que amb proutes feines sabem quines series seguir, ni on trobar-les, ni per quina temporada van.

Per solucionar-ho només hem d’organitzar-nos una mica i aquestes són dos propostes que us poden ajudar.

TED (Torrent Episode Downloader)

Aquesta és la opció que jo utilitzo des de fa un temps. Es tracta d’una aplicació (Win & Mac) que et permet subscriure’s a les teves series preferides i, cada 60 minuts (o el temps que es vulgui), busca els torrents d’aquestes series a les principals xarxes.

El programa té en compte el calendari de les series per no mirar constantment si ja ha sortit el nou episodi i permet afegir una serie sigui quin sigui l’últim capítol que s’hagi vist. Ell mateix s’encarregarà de baixar el següent.

Un cop baixat el .torrent, el mateix TED executarà el programa per defecte de torrents per començar-ne la seva descàrrega.

TED

La base de dades acostuma a estar bastant actualitzada, tot i que ara no ho està. Pel què he vist pel seu twitter, en breu apareixerà una nova versió amb correccions i amb les noves series afegides. S’ha de tenir en compte que, en contades ocasions, el .torrent que posa per descarregar no és el millor que hi ha, però poques vegades falla.

Descàrrega: Pàgina oficial de TED.

Agenda d’Espoiler TV

Pels que prefereixin portar una mica més de control sobre què es descarreguen una bona solució és seguir l’agenda d’Espoiler que vaig trobar gràcies a Blogoff. Es tracta d’una agenda amb totes les series que s’emeten actualment. Juntament amb cada serie, es mostra quin és l’últim capítol que s’ha emès i posen un enllaç per cercar el .torrent i el subtítol corresponent. És d’allò més útil i, a més a més, gràficament és molt agradable.

Agenda d'Espoiler TvAl principi pot semblar una mica complicada, però després de llegir aquest petit tutorial, veureu que no té cap complicació.

Enllaç: Agenda d’Espoiler TV.

Espero que amb això us pogueu organitzar millor totes les series que seguir. Ara només falta trobar el temps per veure-les ;-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *