uri-stats.pngJa fa uns quants mesos que no publico les estadístiques del bloc, però he pensat que estaria bé fer un petit resum del que ha estat el 2007 en xifres.

El número de visitants del bloc va començar a augmentar de forma bastant pronunciada pel mes de Juliol aproximadament, més o menys quan vaig marxar de vacances a Jamaica. El número d’usuaris únics va passar dels 20 als 40-50. Això suposo que va ser gràcies al Tomàs de mossegalapoma.cat que em va afegir al seu blogroll (Gràcies! :D)

Fa un mes aproximadament es va tornar a disparar de forma exagerada sobretot degut als posts de Felicitacions de Nadal i sobretot al post que vaig fer avui fa un any sobre els SMS que es van enviar per Cap d’Any. A principis de mes el número d’usuaris va pujar a 100 de mitjana i algun dia a 300 però el dia 31 de desembre es va disparar brutalment fins a 820 usuaris únics. En tot aquest any han entrat 8.363 usuaris i he tingut 13.812 visites. D’aquests usuaris, 3.790 han entrat aquest últim mes i he rebut 4.318 visites.

Usuaris

L’amplada de banda consumida el gener de 2007 eren 737.90 MB. El mes de maig vaig haver d’augmentar l’amplada de banda contractada fins a 2 GB perquè vaig arribar als 1.52 GB. S’ha mantingut amb aquest consum (creixent a poc a poc) fins arribar als 1.75 GB del mes de novembre. El mes de desembre també s’ha disparat fins arribar als 3.09 GB consumits en un sol mes. Actualment el número de lectors del feed de RSS és de 23.

Les pàgines més visitades del bloc han estat:

  1. SMS per felicitar l’any nou
  2. Més frases cèlebres
  3. Felicitació de Nadal de El Jueves
  4. Felicitació de Nadal d’Apple
  5. Frases cèlebres

Algunes de les consultes més habitulas al Google han estat:

  1. translendium
  2. felicitacions de nadal
  3. catalans emprenyats
  4. oriol
  5. pintura hiperrealista