Estadístiques Abril 2007

uri-stats.pngAquest mes ha estat un gran mes per aquest bloc. Ha estat el mes dels 400 posts, cosa que m’ha agradat molt. També ha estat un mes de canvis: he canviat bastant (per no dir molt) el disseny del bloc, he afegit noves capçaleres i he canviat la roba i la ocupació del ninot que surt a baix a la dreta. El que va fent el mini-jo va variant en funció de la hora del dia en que s’accedeixi a la pàgina.

Us posaré alguns exemples de les coses que fa el mini-jo, però també en deixaré alguns d’amagats perquè els aneu descobrint vosaltres mateixos:

Amb el temps pot ser que en vagi afegint alguns de nous que aniran apareixent en diferents hores del dia. Ja els anireu veient! :D

Pel que fa a les estadístiques en sí, ha disminuit una miqueta el número de visitants del bloc (1657 visites segons l’AWStats, 643 segons el Google Analytics), però ha augmentat el número de pàgines vistes (31938 segons l’AWStats, 1465 segons el Google Analytics). Cada vegada tinc més visites des del Google, per tant va sent més important, o com a mínim em fa més gràcia, saber quines són les paraules que s’han utilitzat per arribar aquí. Aquest mes, algunes de les cerques utilitzades han estat:

Una altra novetat d’aquest mes d’aquest mes és l’actualització del Page Rank del Google. Aquesta vegada he passat a tenir un PR de 2, igual que el Burrull i el Gary. Podeu calcular el PR de qualsevol web a través d’aquesta web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *