FriendFeed

FriendFeedÚltimament estan sortint una quantitat increïble d’aplicacions web de tipus social o web 2.0. En totes aquestes webs es permet afegir-hi contigut personal com ara el del.icio.us, el Facebook, el flickr o el Last.fm. Ara ja comença a ser un problema poder-los seguir tots perquè la quantitat ja és considerable.

FriendFeed és un agregador social que ajunta tots els moviments que es fan dins d’aquestes xarxes socials en un sol Feed de RSS perquè sigui més fàcil seguir-ho. En el meu feed bàsicament hi he posat tot el que comparteixo amb el Google Reader, els posts del bloc i el que afegeixo en el del.icio.us.

Aquesta web també es pot utilitzar per crear un feed comú de diversos blocs. Per exemple es podria crear un únic feed on hi haguessin els posts de Farré.cat, Burrull.com, Pons’s Blog, Gary’s Bloc, Les 1000 i una, etc.

Actualment la web està en fase de proves i només es pot utilitzar a través d’invitació però tot i així és molt ràpid aconseguir la invitació: poses el correu i al cap de poques hores reps un mail amb la invitació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *