Gmail + talk

Si teniu un compte de correu gmail, des de fa uns dies podeu disfrutar d’una nova característica molt interessant: el talk.

Permet xatejar en linia amb els altres contactes que tinguis de gmail si aquests també tenen el gmail obert o si tenen el google talk. No se fins a quin pot ser útil, però realment la eina és molt curiosa.

Aviam si així li donen una miqueta més d’impuls al seu protocol de xat, que realment està molt bé, però necessiten afegir unes quantes tonteries més perquè la gent s’hi passi des del msn messenger (com a mínim avatars i emoticones personalitzables). Però bé, tot arribarà!

PD: Només podreu disfrutar d’aquesta característica (i algunes més com ara el botó de borrar o el lector de RSS integrat) si el teniu configurat en anglès americà. Si no, us quedareu sense poder utilitzar-ho. Si algú no té cap compte i en vol tenir un que m’ho digui, que encara em queden 98 invitacions!

Res més :)

3 pensaments quant a “Gmail + talk”

  1. Parlant de Betas… I com que aquest post és una mica friki… Avui he provat la Beta del nou Windows long Horn. L’únic que han fet és canviar els icones i botons. A part es necessita un PC molt més potent! Visca el vindous! Visca el geits!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *