logo_notebook.gifGoogle ha presentat una nova aplicació web: el Google Notebook. Es tracta d’una aplicació online per guardar tot el que anem trobant mentres navegem.

M’explico: Si trobes qualsevol informació que consideris que et pot ser útil ja sigui per fer un treball, per fer un post pel teu bloc, o perquè ara no ho pots llegir i ho vols llegir despres, selecciones el texte que vulguis i ho copies dins del teu bloc de notes de google. Fet així, tot i que és útil perquè copia el mateix format i hi pots accedir des de diferents ordinadors, és una miqueta pesat perquè has d’anar a la web expressament per enganxar-hi el que has copiat abans, però la cosa canvia si tens el plugin que google ha fet pel Firefox o per l’Internet Explorer.

D’aquesta manera queda molt integrat amb el navegador de forma que és molt fàcil afegir, veure, modificar i eliminar coses sense necessitat d’anar a la web de google. És molt pràctic, la veritat.

Una altra cosa que té és que ho podeu compartir amb l’altra gent (si voleu) de tal manera que tothom pugui veure el que heu guardat.

Podeu veure un exemple gràfic de com funciona a la pàgina d’ajuda del Google Notebook.