Google Presentations

Google DocsGoogle ha presentat una nova aplicació pel Google Docs. Si fins ara podíem editar arxius de text i fulles de càlcul, des de fa uns dies també podem fer presentacions. L’aplicació permet importar arxius .ppt i .pps però encara no en permet la seva exportació a aquests formats.

El que si que permet és publicar la presentació des del mateix Google Docs o guardar-la en un .zip on hi conté tots els fitxes en format html per poder-la descarregar i penjar en una pàgina web. Al cap i a la fi, qualsevol ordinador actual té un navegador instal·lat i per tant es pot utilitzar el Firefox o qualsevol altra navegador a pantalla completa per fer les presentacions.

He provat de fer una presentació i he aprofitat el text que vaig publicar ahir per fer-ne una cutre-presentació: El què No és un informàtic .

També permet fer una versió per impressió amb les transparències més petites i sense fons. De moment es permet triar entre 15 temes diferents que estan bastant bé. Suposo que amb el temps n’aniran afegint de nous.

Una cosa que he trobat molt encertada és a l’hora de publicar la presentació a internet ja que al costat de la presentació hi ha un mòdul de xat per poder comentar la presentació mentre es va veient.

Com la resta d’aplicacions de Google Docs es permet l’edició del document per més d’un usuari a la vegada i un sistema de control de version.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *