Google Talk Gadget

talk_logo.gifJa fa uns dies que google ha tret una nova aplicació del Google Talk. Es tracta del Google Talk Gadget. És una forma senzilla de connectar-se a la xarxa per xatejar amb els contactes del google sense haver d’obrir el programa. Va molt bé per quan s’està a la uni o a algun lloc on no hi ha el programa instal·lat. Tot i que amb el Gmail ja pots xatejar, amb aquest gadget les possibilitats s’amplien molt.

Està tot fet en flash, i permet fer algunes coses molt interessants. Per exemple, si passes un link d’un video del YouTube, o d’una foto del Picasa o del Flickr, automàticament apareix el vídeo o la foto a la finestra de xat, de forma que no fa falta anar a la pàgina per veure-ho. La forma de xatejar també m’agrada més que amb el gmail, tot i que encara li falta alguna cosa, cada 2 x 3 ho van millorant i traient noves versions.

El gadget és el següent, i hi podeu accedir sempre que volgueu a la web del google talk o a través de la barra lateral. Ja veureu que hi ha un link directe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *