Instapaper, llegeix després els articles que més t’interessin

Instapaper LogoInstapaper és un fantàstic servei que porto utilitzant des de fa unes setmanes i que m’encanta. Tal i com comentava fa uns dies, el volum d’articles que es publiquen cada dia és abrumador i molts cops, quan estem connectats al Google Reader, no tenim temps (o ganes) de llegir un article en concret, ja sigui perquè és massa llarg o perquè té una temàtica que en aquell moment no tens ganes de llegir.

El funcionament d’Instapaper és molt senzill: quan trobes un article que vols llegir més tard, s’envia a aquest sistema i ell es dedica a analitzar tot el text i eliminar-ne el contingut irrellevant com ara la barra lateral de la web, la capçalera, etc i es queda només amb el contingut de l’article.

Després, quan es tingui més temps, es pot tornar a accedir a aquest servei i llegir l’article. Fàcil, no? :)

A més, la gràcia d’aquest servei és que  cada cop està més integrat amb diferents plataformes, entre les que s’hi inclouen moltes aplicacions per iPhone i iPad, pel que quan s’està llegint articles des de l’iPhone, es poden guardar per llegir quan tinguem una pantalla més gran.

A part d’aquesta integració, també té aplicacions natives per iPhone (gratuïta) i iPad (3,99€) que permeten gestionar més còmodament tot el contingut i, el més important, permet accedir al contingut sense connexió, pel que és molt còmode si tens un iPad amb Wifi i vols llegir, per exemple, des del tren o des d’un avió :)

Instapaper iPad & iPhone

Per últim, també té un bookmarklet que permet capturar qualsevol article des d’un navegador i té integració amb el correu, pel que tots els mails que s’enviin a aquest compte de correu s’afegiran automàticament al teu compte d’instapaper.

Podeu seguir les novetats d’Instapaper al seu bloc o al seu twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *