La millor música del 2008

Ara que s’acosta el final de l’any, la gent es llença a fer resums de quines han estat les millores notícies de l’any, les millors fotografies, etc. Doncs bé, Last.fm ha decidit fer un resum de quina ha estat la millor música de l’any.

Tal i com diuen al seu post, la música més escoltada sempre és de Coldplay, Radiohead i Els Beattles, però el què ells volien veure eren les cançons i artistes que havien estat publicades aquest any al Regne Unit.

Han fet una llista per Artistes, per Albums i per Cançons. Per acabar, han recopilat el top 30 dels artistes i els han posat tots juntets en una radio per poder escoltar lo milloret del 2008.

Acompanyant cada cançó, album i artista, hi ha una gràfica de l’evolució del número de scrobblings així com el número total de scrobblings que ha tingut. No m’ha sorprès gaire ni el millor àlbum ni la millor cançó, però no coneixia de res el millor artista. L’haurem d’escoltar, aviam què tal està :-)

La gràcia d’aquestes estadístiques és que estan basades en cançons escoltades, no només en els discs i les cançons comprades. El resultat, evidentment, és molt diferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *