BraviaSony em va sorprendre molt, i suposo que a molta altra gent, amb el gran anunci de les pilotetes que va fer per anunciar els seus televisors Bravia. En aquest anunci, bàsicament anunciàven la qualitat dels colors d’aquests televisors. Doncs bé, ara han presentat un nou anunci, que m’ha tornat a deixar impressionat.

Aquesta vegada, es tracta d’un pinturomusical de 70 segons on la característica principal és el color, igual que en el primer anunci. Com a cosa curiosa, en l’anunci de les pilotetes surt una granota saltant que sembla que no hi pinti gran cosa. En aquest anunci, enlloc d’una granota, apareix un pallasso corrent.

Podeu veure l’anunci en la seva pàgina oficial o al YouTube. Des de la seva pàgina us podeu descarregar salvapantalles, fons d’escriptori o l’anunci en baixa qualitat, alta qualitat o en HD. També hi ha una galeria d’imatges bastant curioses de com es va fer l’anunci.

Per fer aquest anunci es van utilitzar 70,000 litres de pintura, van tardar 10 dies en filmar-lo i van necessitar 250 persones. Per netejar-ho tot, un cop acabada la gravació, van necessitar 60 persones que ho van deixar tot ben net en 5 dies.