Nou sistema de comentaris al bloc

Des de fa un parell de dies, he implementat un nou sistema de comentaris al bloc, gestionat per la web IntenseDebate. Amb aquest nou sistema, et permet gestionar un sistema de votació de comentaris, fer comentaris anidats, contestar els comentaris per correu i moltes altres coses.

El sistema permet identificar-se mitjançant OpenID, del que ja he parlat alguna vegada i contant que tant Google, Yahoo! Microsoft, WordPress serveixen com a OpenID, no crec que tingueu cap problema per poder-vos identificar.

No se durant quant de temps utilitzaré aquest sistema, però contant va ser comprat per Automattic (l’empresa que gestiona WordPress.com) és probable que s’acabi integrant tant bé com l’Akismet o Gravatar.

El que ha fet que m’inclinés per aquest sistema és que, a més de tenir moltes funcionalitats interessants, em sincronitza tots els comentaris amb el WordPress per tant, si mai el desinstal·lés, no perdria cap dels comentaris que hagueu fet, la qual cosa és molt important per mi :-)

De moment el sistema funciona sota invitació i també serveix per sistemes amb Blogger i (crec) WordPress.com. Si teniu qualsevol digueu-m’ho i intentaré solucionar-ho! ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *