Oriol Farré

avatar-uri-vietnam-2012-webEm dic Oriol Farré, sóc de Sabadell i vaig néixer el 1984. Sóc Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes per la UAB, i vaig estudiar a la EUI de Sabadell. M’agrada la fotografia, el cine, la música, els ordinadors i tot el que tingui relació amb les noves tecnologies i amb internet.

A part d’aquest bloc, també tinc el meu Twitter, el qual actualitzo bastant sovint, i una versió reduïda d’aquest mateix anomenada μFarré on hi publico coses que potser no tenen tanta cabuda en aquest bloc però que així i tot m’agraden. A més, també escric de forma periòdica a Trucos Google Analytics.

Farré.cat

Em vaig regalar aquest bloc el 12 de Setembre de 2005, dos dies abans de fer 21 anys. Des de llavors la temàtica ha canviat bastant i cada vegada és menys un bloc personal però intento mantenir una certa periodicitat a la hora de publicar. El bloc té un compte de Twitter propi on s’hi publiquen tots els articles i comentaris que es fan aquí. També podeu seguir tot el què s’hi publica gràcies a la subscripció per correu electrònic o mitjançant els RSS.

Contacta amb mi

Pots contactar amb mi mitjançant el meu twitter: @oriolfb, el Google+ i el següent formulari de contacte

[contact-form][contact-field label=’Nom’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Correu electrònic’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Missatge’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Els comentaris estan tancats.