Pandora Internet Radio

PandoraEl Fran em va parlar l’altre dia d’una web que feia temps que coneixia però que mai li havia parat suficient atenció. Es tracta de Pandora, una radio en línia. El seu funcionament és molt senzill: Entres a la pàgina, dius quin tipus de música vols escoltar i el programa automàticament fa una tria de cançons que et puguin agradar.

El programa es basa en els gustos de tots els usuaris que té arreu del món per poder elaborar les llistes. Hi ha la opció de registrar-se per poder crear llistes de música personalitzades. El programa va aprenent de la música que s’escolta i va oferint diferents cançons de diferents grups. És una bona manera de descobrir nous grups i va molt bé per poder escoltar música en ordinadors públics o llocs per l’estil com ara els ordinadors de la universitat.

Té un funcionament molt similar al MyStrands o a Last.fm però funciona exclusivament a través del navegador web. És altament recomanable, ja que la música que ofereix acostuma a ser bastant semblant al grup que s’ha seleccionat. La web té llicència de radio, però no deixa descarregar cap cançó. Personalment m’agrada més que Last.fm per les recomanacions musicals que fa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *