PFC

UAB

Avui entrego la memòria del Projecte de Final de Carrera. Al final no té res a veure amb el que vaig parlar fa més d’un any. Aquell projecte vaig decidir desestimar-lo i fer-ne un altre juntament amb Clautronic, que és el que avui presento. El títol del projecte és:

Gravador Autònom de Microcontroladors

N’he d’entregar 4 còpies: 3 pel tribunal i una per la biblioteca de la UAB. Si a algú li fa gràcia llegir-se la memòria, n’he penjat una còpia en format PDF tot i que ja aviso que pot ser una mica pesat i és probable que no s’entengui res del què hi ha escrit. Posaré un paràgraf extret que diria que simplifica bastant l’objectiu del projecte:

El projecte que es presenta és la realització d’un sistema que té com objecte la gravació de microcontroladors Atmel integrats en sistemes electrònics de forma autònoma i sense dependre d’un ordinador ni de coneixements tècnics per fer-ho per tal de poder incrementar la producció i reduir els errors i el temps dedicat a aquesta tasca.

Ara només falta presentar-lo. Sabré la data aquest dijous. De moment només se que serà entre el 15 i el 22 d’aquest mateix mes i crec que puc triar entre matí i tarda, però això no ho se segur. Quan creieu que és millor fer la presentació?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *