Pregunta als lectors: Com voleu que sigui el proper disseny de Farré.cat?

Aquesta és una pregunta oberta a tots els que llegiu aquest bloc, ja que ens sou els màxims afectats. El disseny actual del bloc m’agrada però començo a cansar-me’n i crec que ha arribat el moment de renovar el bloc i modernitzar-lo una miqueta.

Blank Sheet of Paper

Com sempre, a mesura que passa el temps i el bloc creix, les necessitats canvien i el disseny actual ja no s’ajusta ni a les necessitats ni a les noves funcionalitats que aporta el WordPress.

Porto mesos donant-li voltes a com hauria de ser el nou disseny del bloc però no acabo de veure-ho clar. Així doncs, considerant que no tinc ni idea de dissenyar i que les coses quedaran com quedaran, m’agradaria saber què us agradaria que tingués el bloc.

Integració amb les xarxes socials? Lletra més gran? Més espai pel text? He de conservar les capçaleres? El què sigui! Comenteu, a veure si entre tots podem arribar a definir el nou disseny del bloc.

A part, aprofito per dir que si algú es vol oferir per donar-me un cop de mà en el disseny del bloc estaré encantat. No puc fer una retribució econòmica, però potser podem arribar a algun acord ;-)

Moltes gràcies a tots!

Foto de Flickr: Blank Sheet of Paper.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *