Siibil.com fa Recomanacions de regals originals per l'Amic Invisible i de NadalTal i com sabeu i ja vaig comentar dilluns, estem en èpoques de regals i d’amics invisibles. A mi la veritat és que em costa molt trobar un bon regal d’amic invisible, mai en trobo cap que m’acabi de convèncer i li dono moltes voltes. A més a més, la cosa es complica si a sobre hi ha limitació de preu, cosa que encara redueix més el número de regals susceptibles de ser comprats.

A través d’un post de pensa diferent, vaig descobrir Siibil, una pàgina on et donen idees de regals per fer, ja sigui per temàtica (jocs, mascotes, casa, esports) , per persona a qui se li regala (dona, home, nen, avi, etc.), per ocasió (Amic invisible, aniversari, etc.) i fins i tot per preu.

Els regals es presenten d’una forma molt original, com el coverflow del leopard, i permet preseleccionar els regals que més agraden per poder fer una tria final. Un cop escollit el regal, si es vol, es podrà comprar directament. A més a més, és possible crear un compte per tal de guardar tots els regals que més agraden. Com que una de les millors ocasions per fer regals són els aniversaris, també et proporcionen un calendari on poder-los recordar, així com integració amb facebook per poder importar tots els aniversaris dels teus contactes amb la fotografia i tot. Una setmana abans dels aniversaris, si es vol, es rebrà un correu avisant-nos. Jo ja tenia decidit el regal que volia comprar, però al moment de comprar se li han sumat els gastos d’enviament i se m’ha passat massa del pressupost que tenim marcat per fer el regal, per tant ho he hagut de descartar 🙁 Ara miraré de trobar aquest regal per alguna botiga de Sabadell, a veure si tinc sort! 😀