Regalo 5 llicències del 1Password

Agile Software, l’empresa que ha fet el 1Password, el millor gestor de contrasenyes que he utilitzat mai, m’ha enviat un mail oferint-me la possibilitat de regalar 2 llicències a qui vulgui per la patilla.

Tinc fins a finals de mes per regalar-les, i he pensat que una bona manera de fer-ho seria fent un sorteig des del bloc. Sempre m’havia fet gràcia regalar alguna cosa, i mira, ara en tinc la oportunitat.

Per tant, tothom qui estigui interessat en tenir aquest fantàstic programa de forma completament gratuïta, que deixi un comentari en aquest post i durant aquest cap de setmana faré un sorteig entre tots els participants.

El cost habitual d’aquest programa és de $39.95 per llicència. També s’ha de dir que la llicència està relacionada amb una persona, això vol dir que es pot utilitzar la mateixa amb tots els macs que utilitzi un mateix usuari.

Actualitzacio! En Suranpu també té llicències per regalar i me les ha cedit per poder-les sortejar aquí també. Per tant, ara tenim 5 llicències per regalar!

Actualització 30/11: Ahir a la nit ja vaig fer el sorteig i vam enviar les llicències als afortunats. Vaig utilitzar la pàgina random.org per generar 5 números de l’1 al 7, que són els que van comentar sense contar el Pons, que no hi participava.

Resultat del sorteig pel 1Password

Els guanyadors han estat els següents:

  • Carles
  • losimo
  • Judit
  • Markus
  • Javier Marínez

Felicitats a tots! ;-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *