Ahir a la tarda Apple va renovar la seva gamma d’iPod’s. Ha redissenyat completament l’iPod nano (amb un disseny molt més petit), ha ampliat la memòria de l’iPod Classic i n’ha presentat un de nou: iPod touch.

iPods

Com suposo que podeu deduir pel nom és tàctil. La veritat és que el disseny és una passada. Té wifi, agenda, calculadora, permet comprar cançons de l’iTunes a traves de l’iPod… És com un iPhone però sense ser telèfon. Em plantejaria comprar-ne un si no fos per la capacitat que ofereix.

iPod touch

Hi ha dos models, 8GB i 16GB. Els preus són de 289€ el de 8GB i de 389€ el de 16GB. Aquest també és el preu de l’iPhone de 8GB (que l’han rebaixat 200$!)

iPod Touch

iPod nano

Respecte l’iPod nano, ara té 4GB o 8GB i permet reproduir video. Han augmentat el tamany de la seva pantalla perquè es vegi millor i n’han reduït molt el seu tamany (té un gruix de 6.5mm). El model de 4GB (només en gris) val 139€ i el de 8GB (en 5 colors diferents) val 189€.

iPod Nano

iPod classic

A l’iPod de sempre, que ara li diuen iPod classic, li han canviat lleugerament el disseny metàl·lic però el canvi més notori és l’augment de capacitat passant a tenir 80 GB el model bàsic i 160 GB el model més complet.

Actualment tinc un iPod 5G de 30 GB i el tinc completment ple per tant, si me n’hagués de comprar algun, em compraria el de 160 GB. El de 80 GB val 239€ i el de 160 GB val 339€.

iPod Classic

iPod shuffle

L’iPod shuffle directament no ha canviat. Mantenen la capacitat d’1GB i el preu de 79€. La única diferència és que ara es ven amb 4 colors nous.

iPod Shuffle

Com ja he dit, si me n’hagués de comprar algun seria el classic de 160GB tot i que si algú me’l vol regalar pel meu aniversari no li faré un lleig i li acceptaré de bon grat 😛