Sant Jordi 2013

Sant Jordi és el moment ideal per fer algunes recomanacions de llibres. Ara ja fa més d’un any que tinc el kindle i s’ha de dir que s’ha mantingut el ritme de lectura que comentava l’any passat. Vaig acabar el 2012 havent llegit 22 llibres i aquest any vaig pel quart, tot i que els llibres que em llegeixo tendeixen a ser gruixudets.

  • El nombre del viento & El temor de un hombre sabio: Dos llibres que relaten la història de Kvothe, un aprenent de mag que és la canya. Té algunes parts una mica previsibles, però en general és un llibre molt fàcil de llegir i que enganxa moltíssim. Tinc ganes de veure com solucionarà el Patrick Rothfuss la tercera entrega, perquè ho té realment complicat ;-)
  • Trilogia de La Fundación: Una trilogia de ciència ficció escrita per Isaac Asimov que relata la fundació d’una colònia a un planeta aïllat per tal d’assegurar la supervivència de la humanitat. Tot i que es nota que es va escriure fa anys, està molt ben escrit i és força entretingut.
  • Fahrenheit 451: l’any passat vaig recomanar 1984, pel què ara us recomano un altre clàssic de les distopies, que relata la història d’un bomber en una època on la seva feina és la de cremar llibres, enlloc d’apagar els focs. Com la majoria d’aquests llibres, el final no els hi fa justícia.
  • Danza de dragones: El 5è llibre de Canción de hielo y fuego, de George R.R. Martin. No arriba al nivell del tormenta de espadas que vaig recomanar l’any passat, però supera amb escreix el Festín de cuervos.

PD: després de més d’un any d’utilitzar Goodreads, he vist que és una molt bona eina per poder tenir un registre dels llibres que vaig llegint i m’ha servit per fer aquesta petita recomanació de llibres de Sant Jordi ;-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *