Regals de Nadal originals

Cada cop em costa més fer regals de reis o regals de nadal originals, i encara més anar a botigues on no hi hagi anat tothom. En el fons, Sabadell tampoc és una ciutat tant gran. És per això que molts cops, quan vull fer algun regal original o el regal de l’amic invisible, prefereixo més voltar per tendes menys concurregudes per la meva família, i és difícil que coneguin algunes tendes online, com pot ser el cas de Regalador.com, una web on ens ofereix molts regals divertits i fins i tot una mica geeks.

Regals de Nadal i Reis originals

M’ha agradat molt, per exemple el despertador Storm Trooper de Lego o la les polseres ideals per un fotògraf.

Coneixeu alguna altra pàgina que ofereixi regals divertits i/o originals?

Regals de Nadal Solidaris

Regals de Nadal - Logo Todo Lo Demás es PrestadoA partir del 4 de desembre fins el 5 de gener hi haurà al Botiga al Local 30 del Bulevard Rosa on es vendran Regals de Nadal o per l’Amic Invisible amb la peculiaritat de ser Solidaris.

Llegué al mundo sin nada. Me iré sin nada, excepto amor.
Todo lo demás es prestado.

TODO LO DEMÁS ES PRESTADO és un projecte amb finalitats benèfiques que adopta la forma d’una tenda de regals. La peculiaritat d’aquests regals és que són conceptuals. Que el seu valor per sobre de lo material es simbòlic. I que els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament al Programa Cuidam de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Continua la lectura de Regals de Nadal Solidaris

Recomanacions de Regals per l’Amic Invisible i de Nadal

Siibil.com fa Recomanacions de regals originals per l'Amic Invisible i de NadalTal i com sabeu i ja vaig comentar dilluns, estem en èpoques de regals i d’amics invisibles. A mi la veritat és que em costa molt trobar un bon regal d’amic invisible, mai en trobo cap que m’acabi de convèncer i li dono moltes voltes. A més a més, la cosa es complica si a sobre hi ha limitació de preu, cosa que encara redueix més el número de regals susceptibles de ser comprats.

A través d’un post de pensa diferent, vaig descobrir Siibil, una pàgina on et donen idees de regals per fer, ja sigui per temàtica (jocs, mascotes, casa, esports) , per persona a qui se li regala (dona, home, nen, avi, etc.), per ocasió (Amic invisible, aniversari, etc.) i fins i tot per preu.

Continua la lectura de Recomanacions de Regals per l’Amic Invisible i de Nadal

Doodle: Planificació d’esdeveniments

Durant aquestes dates, no paren d’organitzar-se sopars ja sigui per celebrar l’amic invisible, el Nadal, els sopars d’empresa, etc.

Això pot comportar alguns problemes, ja sigui per poder decidir el dia, com per poder decidir, per exemple, el restaurant on es vol anar.

Per poder facilitar una mica aquestes decisions hi ha Doodle, una eina molt senzilla d’utilitzar que permet organitzar esdeveniments que vaig conèixer gràcies gràcies a en Galu.

doodle

Continua la lectura de Doodle: Planificació d’esdeveniments

Amic Invisible Online


Regal Amic Invisible onlineDurant les èpoques de Nadal és típic fer regals d’amics invisibles. A la pàgina Amic Invisible Online t’ajuden a fer el sorteig per decidir qui ha de fer el regal a qui. El sistema és molt senzill, es posa el nom i el correu de cada participant i automàticament s’envia un correu a cada un indicant a qui li ha tocat fer el regal.

El sistema també permet excloure a algun participant si es vol evitar fer el regal a alguna persona com per exemple a la teva parella o a alguna persona amb qui no tinguis gaire afinitat.

Un altre motiu pel qual utilitzar la exclusió dels amics és per tal d’evitar repetir el regal a la mateixa persona cada any. D’aquesta manera, simplement recordant a qui es va fer el regal l’any anterior (recordem que la web d’amigo invisible online.com t’enviar un email amb la persona a qui li has de fer el regal cada vegada) i excloent-la ens assegurarem de no repetir mai dos anys seguits al mateix amic.

El correu que es rep és una cosa semblant a la següent:

De: [email protected]
Assumpte: Oriol, Sorteig Amic Invisible
Missagte:
Has de fer un regal a la Laura

Ara només et falta buscar algunes idees de regal per l’amic invisible i esperar que li agradi! ;)