Feia molt temps que no publicava un curt al bloc (bé, si, últimament ni tan sols escric per celebrar el 6è aniversari del bloc), però he vist aquest curt, que va compartir l’Albert al Google+ i m’ha fet gràcia.

Continua llegint →Avui s’estrena UP

Avui s’estrena als cines la última pel·lícula de Disney: UP, dirigida per Pete Docter, que va dirigir també Monstruos S.A. A veure si és tant bona com sembla al trailer! Més info: IMDb, La Butaca, Film Affinity, Pàgina Oficial, Twitter de UP.

Continua llegint →

Grunt

Per acabar la setmana de curts, he seleccionat un curt que no vam poder veure perquè vam arribar tard a la projecció, però que està molt bé també. Es tracta de Grunt, del Mallorquí Jordi Coll. He de dir que volia seleccionar un parell de curts més ¡, però m’ha estat impossible trobar els videos per internet i per tant…

Continua llegint →

Impecable

Per avui he seleccionat el curt Impecable, que tracta d’un boxejador que s’enamora d’una noia i decideix canviar una mica d’aspecte. El video està en dos parts per culpa de les limitacions, però també val la pena veure’l.

Continua llegint →

Jungle Jail

El tercer curt que he seleccionat s’anomena Jungle Jail, i tracta sobre els problemes que té un reclús a una presó i un grill. Molt divertit de veure

Continua llegint →

Do Penguins Fly?

El curt que he escollit per avui està dirigit per Guilherme Marcondes i tracta sobre un esquimal que vol demostrar que els pingüins volen.

Continua llegint →

Up: Nou trailer de Pixar

Ja que aquesta setmana va de curts, vull aprofitar per publicar el nou teaser de Pixar, anomenat Up. No diu gairebé res del què serà la nova pel·lícula, però algo és algo 😀 Vist al Bloc de Phill Ryu.

Continua llegint →

Our Wonderful Nature

Aquest cap de setmana he anat amb el Mario i l’Albert a Artfutura. Allà hem vist una gran quantitat de curts fets en animació 3D. Alguns d’ells eren autèntiques paranoies, però n’hi ha uns quants que em van agradar molt. Durant aquesta setmana, igual que vaig fer l’any passat, publicaré alguns dels videos que més m’han agradat. El que més…

Continua llegint →