Feliç 2012!

Aquest any que s’acaba no ha estat tampoc un any gaire actiu al bloc, però estic començant a recuperar les ganes d’escriure en català, pel què espero que aquest proper 2012, que està a punt de començar, pugui intentar reprendre una mica aquest bloc agonitzant…

Però el motiu real d’aquest post és per desitjar-vos un feliç 2012 a vosaltres, tots els que seguiu llegint-me després de tants anys. Tot i que estem en un context econòmic i polític no molt favorable, segur que aquest any 2012 ens donarà moltes alegries. Jo, com a mínim, així ho espero :)

Com intento fer cada any, completaré aquesta entrada amb alguna imatge el més Nadalenca possible.

M’ha costat triar-ne una, ja que últimament també tinc la càmera abandonada (excepte la del iPhone), pel què he optat per compartir una foto feta amb el mòbil.

Feliç 2012!

Tal i com heu pogut deduir, és una foto de la Torre Eiffel de París, on hem passat uns dies durant el pont de desembre.

Feliç 2012!

 

Felicitacions de cap d’any

Ara que s’acosta l’any nou, m’he estat plantejant quin serà la plataforma per la qual s’enviaran més felicitacions de cap d’any. Fa uns anys era típic enviar un sms per felicitar l’any nou però, tal i com reflexionava fa uns mesos, les comunicacions han evolucionat i les xarxes socials i, sobretot, les felicitacions de Nadal per Facebook han aplaçat de forma molt contundent als altres sistemes.

La gent felicitarà el Nadal mitjançant Facebook? Jo tinc una aposta clara pel WhatsApp, però no se les xarxes de movistar i companyia seran capaços d’aguantar tot el volum que es pot arribar a generar el 31 de desembre a la nit.

En pocs dies en traurem l’entrellat!

Feliç any nou! ;)

Feliç 2011!

Tot i que aquest any aquest bloc no ha estat tant actiu del què ho havia estat altres anys, no volia tancar l’any sense desitjar-vos un feliç 2011 i esperant que les coses us vagin encara millor que aquest any que tanquem.

Estava dubtant si posar una fotografia nadalenca o una fotografia que m’agradés i prou, però al final he optat per la primera opció, tot i que no és Nadalenca 100%, com a mínim és d’un paisatge nevat, que s’hi acosta força ;P

Feliç 2011

La foto que acompanya aquest post està feta a Camprodon durant el pont de Desembre.

Feliç 2009!

Ja se que ahir vaig dir que acabaria l’any amb un número rodó de posts. I, de fet, aquest post el volia fer el dia 1 de Gener, però al final he decidit fer-lo avui perquè no podia acabar l’any sense fer un post per destijar-vos a tots un feliç 2009.

Per tant, he agafat una de les fotos que més m’han agradat de les que he fet aquest Nadal i l’he aprofitat per fer aquesta mena de postal digital:

Feliç 2009!

Com a curiositat per acabar l’any, us diré que per temes d’ajust horari, les campanades d’avui tindran un segon adicional ;-)

SMS per felicitar l’any nou


SMS any nou

Cuando un sueño se cumple, un pequeño duende esboza una sonrisa: que el 2007 sea el tiempo en que tu duende aprenda a sonreir. Y si no sonríe con su tierna carita, dale unas buenas hostias en los morros hasta que lo haga, que al fin y al cabo es el único favor de mierda que le pides en todo el año

Aquest ha estat un dels missatges més enviats aquest cap d’any. És l’únic que he rebut d’aquest estil :P

Un que he trobat “original” dintre de tot ha estat:

Feliç any Bond. Feliç 007!

Aquest li dedico al Ramon ;-)

Via El Periódico